Μόλις 2 χιλιόμετρα από τον ξενώνα συναντάμε τα θερμά ιαματικά Λουτρά Πόζαρ. Οι πηγές των λουτρών έχουν θεραπευτικές αλλά και χαλαρωτικές ιδιότητες με την θερμοκρασία του νερού να αγγίζει τους 37ο C.  Στην διάθεσή σας βρίσκονται ανοιχτές και κλειστές πισίνες, χαμάμ καθώς επίσης και καταρράκτης με ιαματικό νερό για να απολαύσετε  μία ξεχωριστή εμπειρία στη φύση. Περπατήστε στο φαράγγι των λουτρών και επισκεφθείτε το σπήλαιο. Η περιοχή ενδείκνυται για πεζοπορία, ορειβασία και αναρρίχηση.

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

loutra pozar
kaimaktslalan
Τα θερμά ιαματικά Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας, το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας στο όρος Καϊμακτσαλάν, το Μαύρο Δάσος με τις υπέροχες διαδρομές, τα καταπράσινα βουνά των λουτρών Πόζαρ στα οποία μπορείτε να κάνετε ορειβασία, πεζοπορία, αναρρίχηση και trekking, την πόλη των καταρρακτών Έδεσσα, τη μονή Αρχάγγελου Μιχαήλ στο χωριό Αρχάγγελο και την αρχαία Πέλλα με τα μνημεία του Μακεδονικού πολιτισμού.

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

Το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας στο Καϊμακτσαλάν είναι το ιδανικό μέρος για αυτούς που ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ και όχι μόνο...
Το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη καθώς θα απολαμβάνετε την μαγευτική θέα.

ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ

Δείτε μας στο facebook
orma map

Όρμα Αριδαίας - Λουτρά Πόζαρ